Maak je eigen Zilveren Randje – creatieve workshops over verlies en rouw

Het opschrijven van gevoelens, gedachten en herinneringen aan mijn overleden dierbaren heeft mij geholpen het verlies draaglijk te maken en het verdriet te verweven in mijn leven na hun dood.

Het onder woorden brengen van gedachten en emoties zorgt ervoor dat er rust en ruimte in je hoofd ontstaat. Het geeft overzicht. Situaties krijgen een nieuwe betekenis, schrijven over dankbare of juiste moeilijke momenten leidt tot meer acceptatie en minder weerstand. Het maken van een tekening, een collage of alleen het gebruik van kleur verrijkt je tekst en vult aan wat niet in woorden te vangen is.

Ik heb dus veel baat gehad bij het vastleggen in woord en beeld van de verliezen die ik heb meegemaakt. Dat gun ik jou ook, en daar zou ik je graag bij willen helpen.

Op afspraak gaan we aan de slag in mijn zolderatelier in Almere-Haven. Je hoeft geen ervaring met schrijven of tekenen te hebben om hiervan een voor jou waardevol geheel te maken. Aan het eind heb je niet alleen een mooi resultaat, maar ook genoeg handvatten om thuis verder te kunnen.

Ik geef de workshops los van elkaar of in combinatie: eerst schrijven, de keer erna tekenen. De prijs voor een losse workshops is € 45,-, voor de twee sessies samen betaal je € 80,-.

De tarieven zijn inclusief BTW, koffie, thee, zelfgebakken Zweedse koekjes , een Het Zilveren Randje-schrijfblokje en/of een klein art journal én een pen van mijn favoriete merk.

Er is in mijn atelier in principe plaats voor maximaal vijf personen. Voor meer informatie, om je meteen aan te melden of als je andere wensen hebt voor een workshop op maat/op een andere locatie kun je mij bereiken via onderstaande link.